Business

Når du skal bygge nyt eller renovere dit eksisterende hus, er der meget, du skal tage stilling til. Der skal tænkes i plantegninger, indretning og ikke mindst økonomi.

Virksomhed

Bango A/S

Adresse

Højgårdsvej 25, 8620 Kjellerup

Telefon

86 82 20 88

E-mail

info@bango.dk

Webside

https://www.bango.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. juni

Vinduer, døre og porte til dit nye byggeprojekt

Når du er på jagt efter vinduer, døre og porte, behøver sidstnævnte ikke at give grå hår. Med et bugnende udvalg af vinduer, døre og porte på markedet finder du helt sikkert noget, der passer til din stil og din pengepung.

Vedligeholdelsesfri, romantisk stil eller måske begge dele?

Hvad end du er til, er det muligt at finde et stort udvalg af vinduer, døre og porte. At gå efter en klassisk romantisk stil med sprossevinduer er ikke ensbetydende med, at du de næste mange år kan se frem til en sommer i bagende sol med oliepenslen i hånden. Charmerende bondevinduer fås nemlig både i træ og plastic, og du behøver derfor ikke at gå på kompromis.

Skal dit hjem have et strømlinet og ensartet udtryk, kan du gå efter både vinduer, døre og porte i samme stil. Du kan også mixe og matche, som du lyster og på den måde skabe dit helt eget look til boligen.

Spar penge på dit nye hjem

At renovere og bygge nyt kan hurtigt blive en bekostelig affære. Men der er faktisk mange steder at spare, hvis du bruger lidt tid på research. Skal du ud og investere i vinduer, døre eller porte, er det oplagt at se dig rundt omkring på det bugnende genbrugsmarked. Mange forhandlere ligger ofte inde med brugte vinduer, døre og porte, som overhovedet ikke fejler noget. På den måde kan dit hjem få en smuk make-over, samtidig med at du kan spare penge. Og så kan du jo varme dig ved tanken om at have bidraget til en mere bæredygtig verden, hver gang du kigger ud ad vinduet eller åbner døren og porten.