Business

En indkørsel til bilen eller en terrasse i haven kan enten være af træ eller af sten, og begge dele kan se rigtig flot ud.

Virksomhed

FC Beton

Adresse

Nibevej 151, 9200 Aalborg SV

Telefon

98 34 34 11

E-mail

salg@fc-beton.dk

Webside

https://www.fc-beton.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 16. januar

Vælg højkvalitetsfliser og slip for vedligeholdelsen

En træterrasse kræver meget vedligeholdelse løbende, hvis man vil forlænge terrassens levetid samt bevare træets farve. Hvis du derimod benytter fliser i høj kvalitet til din indkørsel, som ofte udsættes for meget slid eller på din stenterrasse, som gerne skal stå flot i mange år, kræver det ikke nær så meget vedligeholdelse samtidig med, at det har en længere levetid.

Spar penge og vælg kvalitet med betonfliser

Der findes mange forskellige materialer, som man kan vælge at anlægge terrassen med. Man kan eksempelvis vælge fliser af beton, som ofte er den billigste løsning. Disse kræver stort set ingen vedligeholdelse og er også meget nemme at anlægge. Betonfliser har en meget jævn overflade, hvilket gør dem egnede til for eksempel at sætte sine havemøbler på, uden at de kommer til at vippe.

En ulempe ved at vælge beton som sine terrassefliser kan være, at overfladen er mere homogen i forhold til for eksempel natursten. Det kan gøre, at terrassen bliver en smule kedelig at se på. Dog er betonsten blevet udviklet på en måde, der minder om natursten, så både kanterne og overfladen er lidt mere uens, og der er variation i farverne, hvilket kan gøre havefliserne lidt mere spændende at se på.

Desuden er der også mange forskellige muligheder for størrelse, tykkelse og farve på fliserne. Med haveflisernes størrelse kan man påvirke sin lille have til at synes større, hvis man vælger nogle små terrassefliser. Omvendt kan man også få en stor have til at se mindre ud ved at vælge nogle store fliser. Ved at vælge aflange fliser, kan man også anlægge dem, så arealet enten fremstår bredt og kort eller langt og smalt, alt afhængig af hvilken retning de anlægges i.