Business

Mangler du en lækker striktrøje eller et par varme uldsokker? Så har du måske allerede brugt evigheder på at lede efter det rette, men uden held.

Virksomhed

Rito

Adresse

Gyrovej 1, 7800 Skive

Telefon

+45 71 99 98 44

E-mail

info@rito.dk

Webside

https://rito.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. juni

Vælg det bedste garn

Når man skal købe strikkede ting, kan det nemlig hurtigt blive dyrt, hvis man ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Der er dog en rigtig god måde at få lækker strik til en ordentlig pris; hvis du selv strikker.

Det er både nemt, billigt og sjovt, og du kan være sikker på at få lige det strikkede item, som du drømmer om.

Resultatet bliver selvfølgelig bedst, hvis du vælger noget garn af høj kvalitet. Dette kan du finde hos Rito.dk, hvor der er et bredt udvalg af Hjertegarn.

Garn i massevis

Når du har besluttet dig for, hvad du vil strikke eller hækle, mangler du bare at finde ud af, hvilken slags garn du vil strikke i. Hjertegarn fremstiller garn i mange forskellige materialer, hvilket betyder, at du uanset hvad du vil strikke, kan finde det perfekte garn. I det store sortiment kan du blandt andet finde garn lavet af følgende materialer:

- Garn i 100% uld

- Blandingsgarn i bambus og bomuld

- Blandingsgarn i uld, silke og bomuld

- Blandingsgarn i bomuld og akryl

- Blandingsgarn i hør, bomuld og bambus

Det betyder, at der både er garn, som er perfekt egnet til en varm trøje, men også garn, der egner sig bedre til hjemmehæklede karklude. På hjemmesiden kan du se, hvad de forskellige garntyper er bedst til, så du med garanti kan få det bedst mulige resultat.

Hjertegarnet findes også i et væld af farver, så du selv kan bestemme, om du vil strikke i vilde pangfarver, afdæmpede jordfarver eller sarte pasteller. Der er også garnnøgler med blandede farver, hvis man ønsker en flerfarvet strik.

Du kan glæde dig til at tjekke udvalget af Hjertegarn ud og finde det helt rigtige garn til dit næste strikkeprojekt.