Business

Det er vigtigt at vælge de rigtige blækpatroner, så du sikrer, at din printer fungerer optimalt.

Virksomhed

BillyBlæk ApS

Adresse

Bellahøjvej 129, 2720 Vanløse

Telefon

70 22 66 02

E-mail

info@billyblaek.dk

Webside

https://www.billyblaek.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. november

Vælg den rigtige blækpatron til din printer

Hvis du lige har investeret i en ny printer, har du helt sikkert hørt om, hvor vigtigt det er at vælge de rigtige patroner, for at printeren kan printe optimalt, og at der ikke er noget der går i stykker. Derfor skal du være opmærksom på tre ting, når du vælger printer og tilbehør.

– Du skal først og fremmest kende mærket på din printer. Der findes så mange på markedet, at det er helt fair, hvis du kan blive en smule forvirret over, hvad du egentlig har købt. Er du i tvivl, vil mærket stå på printeren – ofte på forsiden eller på toppen af printeren.

– Herefter skal du kende til den præcise serie. Dette vil sandsynligvis også fremgå på selve printeren, hvis dette ikke er tilfældet, bør du tjekke emballagen, du fik printeren i eller printerens brugermanual.

– Sidst men ikke mindst skal du finde den præcise model. Modellen er i langt de fleste tilfælde beskrevet ved et tal som eksempelvis 700 eller 1300. Det vil oftest fremgå på selve printeren. Hvis ikke fremgår det igen af emballagen eller brugermanualen.

Udvalget er stort

Langt de fleste webshops der forhandler vil have et stort udvalg af forskellige blækpatroner til alverdens printermærker. Derudover skal du vælge, om du ønsker farvepatroner eller blot sorte blækpatroner. Det afhænger selvfølgelig af det formål, du har med din printer. Er det til udskrivning af dokumenter, der udelukkende består af tekst såsom mails, digte eller lignende, vil sorte blækpatroner være nok.

Er det derimod udskrivning af billeder eller andre illustreringer, du vil få mest brug for, vil både sorte og farvede patroner være nødvendigt. Ved at have begge dele har du altid mulighed for at printe din tekst i farve. Det kræver selvfølgelig, at din printer kan tage imod farvepatroner.