Business

Der er mange danskere, som har deres egen printer stående derhjemme, og bruger den til enten arbejdet eller skolen.

Virksomhed

BilligToner.dk ApS

Adresse

Bellahøjvej 129, 2720 Vanløse

Telefon

70 27 66 66

E-mail

info@billigtoner.dk

Webside

https://www.billigtoner.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. november

Udnyt din printer til fulde med de rette patroner

Det er en nødvendighed for mange, hvis man printer meget i forbindelse med sit arbejde, og derfor ikke får det store ud af at bruge biblioteket eller andre steder til at printe. Det kan hurtigt blive dyrt, hvis man skal printe ude hver gang, fordi man ofte skal betale for hvert enkelt print. Derfor er det en stor fordel at have sin egen printer, men det er desværre heller ikke helt gratis. Man skal betale for løbende udgifter såsom blækpatroner.

Det er en udgift, som godt kan gå hen og blive en smule dyr for mange. Det behøves dog ikke være så dyrt at købe blækpatroner, hvis man blot ser på de billige blækpatroner, man kan finde online. Man kan nemt finde nogle patroner online, som er i lige så god kvalitet som originalerne, men som derimod ikke koster nær så meget, som når man finder dem i supermarkederne – køb blækpatroner hos Billigtoner.

Gode måder at spare på dit printerblæk

Selvom man sagtens kan spare på sine blækpatroner ved at købe nogle, som er billigere end originalerne, så er der også andre muligheder at holde på sine blækpatroner længere, så man ikke behøves bruge så mange penge på dem.

En god måde at holde på sine blækpatroner i længere tid er ved at bruge dem regelmæssigt, så de ikke tørrer ud. Dette betyder selvfølgelig ikke, at man bare skal printe derudaf selvom, man ikke har behov for det. Har man derimod nogle perioder, hvor man ikke printer så meget, kan det være en god idé lige at lave et print hver 14. dag, så man holder patronen i gang, og de ikke står og tørrer ud.

En anden god måde at spare på patronerne på er ved at udskrive i sort og hvid fremfor at bruge alt for meget farve. I de fleste tilfælde er sort hvide patroner billigere end farvepatroner, og det er derfor en åbenlys mulighed for at spare penge.

Til sidst er det også vigtigt, at man husker at slukke printeren. Slukker man ikke printeren, kan man risikere, at printerhovedet står i midten, hvilket betyder, at blækpatronen tørrer hurtigere ud. Når man slukker printeren, retter printerhovedet sig automatisk til, så patronerne ikke tørrer ud.