Business

Står du og mangler en lækker kjole? Det kunne f.eks. være, fordi du står og skal til en bestemt begivenhed inden længe, eller blot fordi du synes, der mangler en ny kjole i dit garderobeskab?

Virksomhed

By Baunbaek

Adresse

Pinnebjergvej 4, 8620 Kjellerup

Telefon

+45 51 50 03 51

E-mail

justagirlsj@gmail.com

Webside

https://www.bybaunbaek.dk/index.php/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. marts

Stort udvalg af lækre boheme kjoler

Kjoler findes i alverdens former og farver. Om du har brug for en elegant kjole til en større formel begivenhed, eller blot en kjole der er behagelig som overtrækskjole, når du er på stranden om sommeren, så er der et hav af udvalg af boheme kjoler til enhver begivenhed hos By Baunbaek.

Hvad er boheme?

Det kan godt være, at du synes, at du står og mangler en kjole, men hvorfor skulle du vælge en såkaldt boheme kjole? Boheme er en bestemt stilart. Selveste ordet ’boheme’ nedstammer fra fransk og blev en betegnelse i 1800-tallet. Ordet var da en betegnelse for mennesker, som levede deres liv fri fra samtidens regler og normer. Boheme er altså udtryk for en afslappende livsstil. Så for dig som er frisindet, vil bohemelivsstilen helt sikkert være tiltrækkende.

Det at leve efter boheme-princippet gør altså, at man har lidt nemmere ved at udfolde sig stilmæssigt. Dette kan især ses på bohemestilens udvalg af kjoler. Boheme-princippet går igen i alle kjolerne med deres særprægede og letsindige udtryk, men dette forhindrer ikke, at du vil kunne finde en kjole til enhver anledning i bohemestilen.

Er bohemestilen noget for dig?

Hos By Baunbaek opererer de udelukkede med tøj i bohemestilen, og især deres udvalg af boheme kjoler er imponerende. Leder du efter en diskret, farverig eller stilet kjole? Hos By Baunbaek er du dækket godt ind, og her kan du være sikker på at finde en kjole, der er lige noget for dig.

Hos By Baunbaek importerer de nyeste bohemestils varer hjem fra hele verden og til fordelagtig pris. Ikke nok med det, så tilbyder de også gratis fragt uanset køb.