Business

E-cigaretter har varierende smage, så der findes en til enhver smag.

Virksomhed

Eclshop

Adresse

Thorslundsvej 3, Box 18, 5000 Odense C

Telefon

31 17 78 79

E-mail

info@eclshop.dk

Webside

https://eclshop.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. november

Smag for kvalitet

E-cigaretter er nemme at have med rundt, når du er på farten. Det har en masse danskere allerede opdaget. Denne popularitet har også medført et langt større udvalg i de forskellige netbutikker. Det betyder, at der er en masse nye og anderledes smage tilgængelige, som ikke smager af sur gammel cigaret, men som kan smage af alt fra bubblegum til bismarkstokke. Der er vitterligt noget for en hver smag, og du kan frit vælge, om du vil tilsætte nikotin eller ej.

Bedre for omgivelserne

Når du bruger en e-cigaret, så generer du ikke dine omgivelser, og du kan meget hurtigt tage højde for, hvem der er ved siden af dig. Du behøver heller ikke at bekymre dig om at spild en cigaret, fordi du er nødt til at skodde den. Og oven i det undgår du også at komme til at smide skodderne på jorden. Med en e-cigaret tænder eller slukker du bare for den, når du vil.

Udover det så er en e-cigarets damp, ifølge flere undersøgelser, 98% mindre skadeligt end normal cigaretrøg. Det er ikke det samme, som at dampen fra e-cigaretten er fuldstændig uskadelig, men den er væsentlig mindre skadelig end røg fra en normal cigaret.

Bestem selv

Udvalget i smag og stil er enormt, så der er mulighed for, at du kan få det lige præcis, som du vil have det. Hvis du er overgået til e-cigaretter fra normale cigaretter, så kan det være en blidere overgang, hvis du vælger at forsætte med tobakssmagen. Hvis du er til fest og farver, så er alt fra frugtsmage, til kaffe, til energidrik, til peanut, mm. tilgængelige. Selv hvis dine smagsløg er til de lidt mere sofistikerede smage, så er der også helt specielle blandinger, der giver en mere komplekse smag, og dermed giver dig en smagsoplevelse udover det sædvanlige.