Business

Vores helbred kan påvirke vores arbejdsindsats og vores livskvalitet, og på længere sigt være afgørende for, hvordan vi bliver nødt til at leve vores liv. Derfor er et godt helbred værd at investere tid og kræfter i, så man kan leve så godt og så længe som muligt.

Virksomhed

Alvac Industry

Adresse

Nybovej 33, 7500 Holstebro

Telefon

+45 97 81 03 04

E-mail

sales@alvac-industry.com

Webside

https://alvac-industry.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. november

Sådan undgår du at få rygskader, hvis du har et fysisk hårdt arbejde

Hvis man har et fysisk hårdt arbejde er man dog mere tilbøjelig til at belaste forskellige muskler og led. Særligt kan mange få problemer med ryggen, hvis de foretager mange tunge og gentagende løft, vrid og bøj i løbet af en arbejdsdag. Og smerter i ryggen kan give mange følgesymptomer, man helst vil undgå. Derfor kan det være en god idé at gøre noget ekstra for at passe på den.

Færre løft og mere træning

Det kan være svært at vide præcis hvor meget, man må løfte før det kan gå hen og blive sundhedsskadeligt, da det kan være forskelligt fra person til person. For eksempel er der nogle personer der er mere vandt til belastningen eller er i god fysisk form, og derfor kan klare flere og tungere løft end andre personer. Du og din arbejdsgiver kan dog begge gøre noget, for at klæde dig bedre på til at løfte - eller måske sørge for løsninger der skåner dig helt for at løfte. Det du selv kan gøre er at sørge for at holde dig fysisk aktiv og for eksempel træne målrettet efter at styrke dine muskler omkring rygsøjlen, så du derved forbedre ryggens reflekser og koordinationsevner. Din arbejdsgiver kan så sørge for udstyr der kan aflaste dig og dine kollegaers arbejdsdag. Det kan blandt andet være løfteudstyr, der kan klare de tungeste løft for dig - og oveni købet sikkert også optimere produktiviteten på arbejdspladsen generelt.

Løfteudstyr der dækker lige præcis dine behov

Uanset om din arbejdsplads går ind under fødevareindustrien, møbelbranchen, stålbranchen, lager og logistik eller noget helt andet, kan du få løfteudstyr der passer til. Blandt andet kan du få en individuel løfteløsning der passer til behovene på din arbejdsplads hos Alvac Industry. Alvac Industry tilbyder både ting som vakuumløfter, søjlekraner, svingkraner og meget andet.