Business

Det er helt normalt, at du en gang imellem får en helt uventet og enorm motivation, men efter få dage forsvinder den igen som dug fra solen og du sidder tilbage med løbende måned + en måneds opsigelse af dit fitness abonnement.

Virksomhed

BodyLab

Telefon

96 525 525

E-mail

kundeservice@bodylab.dk

Webside

https://www.bodylab.dk/shop/frontpage.html

Annonce Virksomhedsprofil - 9. maj

Sådan kan du fastholde motivationen i din træning

Motivationen går op og ned – det kan man ikke ændre så meget på. Du kan dog sikre, at du kommer igennem dine demotiverede perioder og ud på den anden side med en fastholdelse af din træning. I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan fastholde motivationen i din træning.

Gør alt for at undgå pauser

Du kender det sikkert. Lige så snart motivationen forsvinder, stopper træningen som regel og en lang pause begynder, indtil næste gang motivationen vækker træningen til live. Selvom du har haft en god træningsperiode, føles det efter pausen som om, at du er tilbage på samme stadie som før din gode træningsperiode. Der er ikke noget som en lang pause til at sætte en stopper for både træning og resultate,r og her er forklaringen på en pause er svær at komme over.

Find en træningsmakker

Udover at gøre alt for at undgå pauser, er der også et par andre ting, som man kan gøre for at fastholde sin dedikation til træningen. Den første er at finde en træningsmakker. Hvis I er to personer, der altid træner sammen, er det langt nemmere at få sig selv ud af døren, eftersom din træningsmakker forventer, at du møder op. Hvis du dropper træningen, er det ikke kun dig selv, som det går ud over, men i lige så høj grad din makker.

Få mest muligt ud af din træning

Forestil dig, at du netop har gennemført en træning med fuld energi, men desværre ikke har dedikationen til at spise clean og den korrekte fordeling af makroer. I dette tilfælde, vil du på et senere tidspunkt, hvor du ikke har opnået de resultater, som du drømte om, ærgre dig over, at du ikke gjorde alt, hvad du kunne for at få mest muligt ud af din træning.

Af netop den grund, er det utrolig vigtigt for motivationen, at du i kombination med hård og korrekt træning også spiser sundt og nærende, samt indtager nødvendige kosttilskud for at få mest muligt ud af din træning. Det er selvfølgelig også vigtigt, at du tillader dig selv at gøre ting, som skaber glæde i hverdagen, selvom du delvist må gå på kompromis med din sunde livsstil. Fremskridt og resultater er dog i sidste ende de faktorer, der fastholder motivationen i din træning. Yd derfor altid dit bedste i din træning og gør så meget, som du kan på kostsiden uden at miste livsglæden fuldstændig – så er du på rette vej til at fastholde motivationen.