Business

De første år i et barns liv er nogle af de allervigtigste, da det er i de første år, barnet udvikler sig rigtig meget på kort tid, og det er herfor vigtigt at udsætte børnene for noget, der kan udfordre, udvikle og underholde børnene.

Virksomhed

ABC Centret

Adresse

Skolevangen 6, 8543 Hornslet

Telefon

86 99 50 33

Webside

https://abc-centret.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. november

Råd og vejledning til valg af babylegetøj

Leg er vigtigt for børnene. Dette skyldes, at de udvikler sig i løbet af de første mange år, og det er derfor også vigtigt at skabe de bedste forudsætninger for, at børnene kan udvikle sig og blive underholdt gennem leg. Dette kan man gøre ved at købe noget legetøj ind til barnet, og her er der flere forskellige ting, man skal være opmærksom på, når man skal have nyt legetøj til babyen.

Forskellige typer af babylegetøj

Det er eksempelvis vigtigt, at man overvejer typen af legetøj, da der findes mange forskellige typer af legetøj til babyer. Eksempelvis kan man få aktivitetscenter, bidering udformet som forskellige figurer, boldlege, hjul, aktivitetsspejle, aktivitetsbrandbil, gåvogn med klodser, badeænder, byggeklodser og meget andet, og de åbner alle forskellige muligheder for leg. Derfor kan det også være en fordel at købe flere typer af babylegetøj, da man herved får dækket et større område af babyens behov i forhold til indlæring, udfordring samt underholdning.

Der findes også legesager til babyer, der giver lyde, og legesager der i mindre grad udgiver lyde, og det er faktisk vigtigt for babyer, at de får lov at lege med legesager, der afgiver lyde. På den måde forbedrer de deres evne til at sammenkoble bevægelser med lyde, hvilket er ganske sundt, men det kan også være en fordel at have mere lydløst legetøj. Dette er gældende, da babyer og små børn ofte er vågen på tidspunkter, hvor andre i husstanden, boligblokken eller lignende sover, hvor det kan være godt med lydløst legetøj.

Tjek forhandlere efter i sømmene – godkendelser er vigtige for dit barn

Det er vigtigt at undersøge, om den forhandler, man ønsker at købe legetøj hos, kun forhandler med legetøj, der er både testet og godkendt. Har man sikret sig, at forhandlerens produkter er testet og godkendt, kan man roligt og trygt lade børene lege med legesagerne, uden man skal bekymre sig om afsmittende farver, usunde stoffer og lignende. Sidst men ikke mindst skal det også nævnes, at det kan være en fordel at finde en forhandler med mange forskellige typer af legetøj, da man herved lettere kan finde inspiration til, hvad man har brug for, og hvad der kunne være sjovt for sin baby at lege med.