Business

Det kan være svært at finde en gave, som man kan vide sig sikker på, at konfirmanden vil kunne lide.

Virksomhed

Helm

Telefon

97 21 23 48

E-mail

netbutik@helm.nu

Webside

https://www.helm.nu/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. maj

Gaveidéer til den kommende konfirmand

Der er tre ting, som konfirmanden altid får, spørgsmålet er bare, hvad du gerne vil forære den kære, nye konfirmand. Vi guider dig til gaveidéer, som vi tror enhver konfirmand vil elske.

Likvider

De fleste konfirmander modtager som reelt en sum penge. Det er dog meget forskelligt, hvor meget de modtager, og nogle gange er der restriktioner på, hvad de må bruge pengene på. Nogle modtager også ”penge” i form af aktier, hvor de på længere sigt kan håbe på at se et større afkast, end hvad aktierne er købt for.

Som udgangspunkt, hvis det er helt umuligt at finde en gave, så kan kolde kontanter altid være en nødløsning. Så kan konfirmanden selv vælge, hvordan han eller hun vil bruge pengene. Du skal dog ikke regne med, at konfirmanden husker din gave.

Tekstiler

Tøj, sko og tasker kan være en nyttig gave til den nyligt konfirmerede. Udfordringen er at finde noget, som de vil kunne lide. Det er en god idé at udspørge forældrene til konfirmanden og undersøge markedet for trends i forhold til alderen. Hos Helm.nu finder du et stort udvalg af tasker og sko til drenge og piger. Det er nemmere at købe sko og tasker som gave, da der ikke er så meget størrelsesgætteri. Derudover er din gave mere personlig end kontanter, og herved er der også større sandsynlighed for at konfirmanden husker gaven.

Rejser

En rejse er en mere ekstravagant gave, som man nok mere forventer af den tætte familie. En rejse er også en rigtig god gave, da det er en kæmpe oplevelse, og konfirmanden kan få nogle oplevelser med sig i bagagen. Det er en god gave fra den tætte familie, for eksempel bedsteforældrene. På den måde kan man også bruge rejsen til at skabe nogle minder sammen. Gaven kan også være konfirmanden får lov til at vælge rejsedestinationen og hvad I skal lave. På den måde kan gaven føles mere personlig og for konfirmandens skyld.

Smykker

Mange konfirmander modtager også smykker, da det er noget som højst sandsynligt ikke går af mode. Det er også en personlig gave, og kan gøres endnu mere personligt ved for eksempel at indgravere det. Nogle konfirmander modtager også arvestykker i konfirmationsgave.

Til pigerne kan man jo snildt give en ring, et par øreringe eller en halskæde. Det er bare vigtigt, at du forhører dig med forældrene inden, så du ved, hvilken stil du skal gå efter. Til drengene kunne et ur eller manchetknapper være en interessant gave. Et ur kan dog gå hen og blive dyrt og et par manchetknapper, er måske ikke noget, som han får brug for endnu.

Oplevelser

En god oplevelse er også en dejlig gave at modtage. Det kunne for eksempel være en tur og ud og spise brunch eller at tage i biografen sammen. Denne gave er god, hvis man ikke har et kæmpe budget til konfirmationsgaver. Man kan også invitere på en tur i zoo eller den blå planet.