Business

Det er ingen hemmelighed, at det nogen gange kan være en udfordring at dele seng med en anden.

Virksomhed

Bedre Nætter ApS

Adresse

Ansvej 29, 8620 Kjellerup

Telefon

78 75 00 77

E-mail

Kontakt@bedrenaetter.dk

Webside

https://www.bedrenaetter.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 16. april

Find den rigtige dobbeltseng og få bedre nattesøvn

Måske får du det for varmt i løbet af natten, fordi I ligger lidt for tæt. Måske ligger din partner uroligt om natten, og du kan mærke hver eneste bevægelse. Heldigvis er der efterhånden kommet rigtig mange forskellige dobbeltsenge, og dermed er der god mulighed for at finde én, der passer perfekt til dig og din partner.

Madrassen

Noget af det vigtigste at tænke over er madrassen. Her er der rigtig mange muligheder. Hvis du eller din partner bevæger jer meget om natten, så kan det være en idé at vælge en madras med to madraskerner i samme betræk. Dermed overførers bevægelse ikke så nemt gennem madrassen.

Derudover skal du overveje hvilken fasthed, madrassen skal have. Her handler det i høj grad om dine egne præferencer – hvordan sover du bedst? Hvis du har valgt en madras med to madraskerner, så er det ofte også muligt at få forskellig fasthed i hver side af madrassen. På den måde kan du nemt finde en løsning, der passer både til dig og din partner.

Derudover skal du også overveje om det skal være en simpel boxmadras eller måske en kontinentalseng. Kontinentalsengen har et ekstra madraslag, som kan medvirke til en større komfort.

Hvilken størrelse?

Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt at tænke over sengens størrelse. En dobbeltseng kan eksempelvis fås både i 160x200 og 180x210. Her skal du altså overveje, hvor meget plads du og din partner har brug for. Det vigtigste er, at sengen ikke bliver for lille, da det i høj grad går ud over komforten. Dog kan sengen også blive for stor, så noget af det hyggelige forsvinder. Der er altså en del at overveje, men med de mange muligheder, så finder du helt sikkert den perfekte dobbeltseng til dig og din partner.