Business

I de seneste år har der været stigende opmærksomhed på såkaldte kapsel-garderober, der med sine minimalistiske og miljørigtige principper har gjort simple outfits til det nye sort.

Virksomhed

SJ Tekstil og Kunst

Adresse

Pinnebjergvej 5, 8620 Kjellerup

Telefon

+45 40 34 71 67

E-mail

Salg@sjtekstilogkunst.dk

Webside

https://www.sjtekstilogkunst.dk/default/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. marts

Basics: Modens minimalistiske must-have

Ikke desto mindre vil de fleste stadig gerne bevare deres stil, selv med en mindre garderobe. Selvom basics sjældent er det mest specielle ved et outfit, er der måder, hvorpå du kan gøre selv en helt almindelig hvid t-shirt personlig - så med en hel garderobe til rådighed, skal din stil nok skinne frem. Her er et par tips til, hvordan du et personligt look med basics.

Tidløse, klassiske farver

Selvom det altid er fristende at købe det nyeste nye, der lige har ramt tøjbutikkerne, så er det både billigere og mere miljøvenligt at investere i tøj, der ikke går ligeså hurtigt af mode, som det kom ind. En måde at sørge for, at din bluse ser godt ud med alt i din garderobe i mange år frem, er at investere i tøj med én farver eller et simpelt print, der ofte er på mode.

For eksempel kommer leopardprint med jævne mellemrum tilbage, og et simpelt blomstermotiv er altid smukt. Ved at vælge et simpelt print, du holder af, kan du bevare din stil i en kapsel-garderobe. Derudover ser print fantastisk ud sammen med basics. Forestil dig eksempelvis en hvid t-shirt med et par Ofelia bukser. Mulighederne er mange.

Unikt snit til en unik person

En anden mulighed for at gøre basics mere interessante er ved at gå efter basics med interessante snit. En t-shirt kan sidde stramt, løst, være højhalset eller have en dyb udskæring. Disse er alle mindre forskelle, men det er stadig nok til at kunne give personlighed til et outfit. Når du udvælger tøj til din kapsel-garderobe, kan du dermed finde snit, der klæder både dig og din stil, og dermed bevare personligheden i din garderobe.