Sportscafé åbnet i Brønderslev

BRØNDERSLEV: I dag går det så løs med fodbold-VM i Rusland. Men man behøver ikke at være på lægterne øst på, for at følge de forhåbentligt spændende kampe i forbindelse med VM i fodbold i Rusland.

Event Brønderslev med blandt andre de to driftige erhvervsfolk, Michael Hardahl og Allan Have i spidsen, åbnede onsdag aften VM-cafeen i den tidligere Alberts Pub i Nørregade i Brønderslev.

Michael Hardahl og Allan Have valgte at åbne sportscafeen dagen før dagen.

Ikke færre end seks 55 tommer storskærme er der i cafeen.

Event Brønderslev håber, at mange vil møde op med flag, danmarkstrøjer, ansigtsmaling og være med til at lave masser af fodboldstemning.

- Vi sørger for hygge, godt humør og festligt fodboldpyntede lokaler, hvor man kan dumpe ind og få en forfriskning og se noget godt fodbold sammen med en masse andre fodboldentusiaster, bemærker Michael Hardahl og Allan Have.

Der kan købes forskellige drikkevarer og snacks, og der er mulighed for, at unge kan komme med deres far/mor til fodbold. Men der serveres ikke alkohol til unge under 18 år. VM-Cafeen er røgfri, så får man trang til en cigaret, foregår det udenfor.

Michael Hardahl har sammen med svigersønnerne købt Alberts Pub, der fremover vil blive kaldt Eventen og Event Brønderslev, som han selv er en del af, lejer sig ind frem til 15. juli, hvor VM-slutrunden afvikles.

Den fremtidige drift som sportscafé efter VM er endnu ikke afklaret. Ligeså er der ikke taget stilling til, hvad der skal ske med den øverste etage.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...