BI-Håndbold har nu modtaget dette års check for hjælpen under Nordjysk Vinfestival

BRØNDERSLEV: I år var det fjerde udgave af Nordjysk Vinfestival, der blev afviklet, og det var med rekordstort antal gæster.

1.700 smageglas blev brugt på årets rute, og det kræver selvfølgelig en hjælpende hånd at få afviklet så stort et arrangement.

BI-Håndbold under Brønderslev Idrætsforening har nu fået overrakt en check som tak for hjælpen med i forbindelse med dette års Nordjysk Vinfestival.

- Vores lille udvalg kan ikke løfte opgaven selv, og vi allierede os allerede første år med BI-Håndbold. De har fået flere og flere penge af os, og det gør et kæmpe stykke arbejde. Med 1.700 gæster igennem er der et kæmpe praktisk arbejde med opsætning, nedtagning og ikke mindst oprydning, og vi er glade for, at BI-Håndbold stadig vil hjælpe os med en stor gruppe frivillige, siger Søren Flodgaard fra Nordjysk Vinfestivals udvalg.

20.000 kroner er der blevet til BI-Håndbold i år, og det glæder vinudvalget, at der kan være så mange penge i overskud, som kan gå tilbage til byen.

- Vi er så glade for at kunne lave en vinfestival, der er til glæde for mange mennesker, og den bliver større og større år for år, siger Søren Flodgaard.

Datoerne for næste års Nordjysk Vinfestival er allerede klar, og det bliver 12.-13. juni 2020.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...