BASbio har to film på programmet i denne uge

BRØNDERSLEV: Fra på onsdag kan filmen Valhalla opleves i BASbio.

Gennem uge 46 spilles den onsdag, torsdag, fredag og søndag klokken 19.

Vikingebørnene Røskva og Tjalfe tager på en stormfuld rejse fra Midgård til Valhalla med guderne Thor og Loke. Livet i Valhalla viser sig dog at være truet af den frygtede Fenrisulv og Jætterne. Side om side med guderne, må de to menneskebørn kæmpe for at bevare Valhalla og redde verden fra Ragnarok.

Filmen er Fenar Ahmads tredje spillefilm efter Ækte Vare og Underverden.

Det er en live-action eventyrfilm baseret på Peter Madsens legendariske danske tegneserie Valhalla om de nordiske guder fra 1979 og hans tegnefilm af samme navn, som i år får 40-års jubilæum.

Da tegnefilmen blev lanceret den 10. oktober 1986, var det den dyreste danske tegnefilm nogensinde, Den blev en stor publikumssucces med næsten 600.000 solgte billetter.

Til de mindre vises Den lille afskyelige snemand også. Det sker søndag den 17. november klokken 16.

Enspænderen Yi, der har trukket sig ind i sig selv siden faderens død og kæmper for at skrabe penge sammen til at gennemføre den rejse, hendes far drømte om, får en ny ven.

Oppe på taget af ejendommen, hvor hun skjuler sine hemmeligheder, møder hun en yeti. Selv om hun umiddelbart bliver skræmt, opdager hun hurtigt, at den lille afskyelige snemand er mere skræmt.

Yetien er undsluppet fra en rigmand, der har brugt sit liv på at bevise deres eksistens. Nu sætter han alle ressourcer i på at fange den undslupne yeti igen og sammen med vennerne Jin og Peng bliver Yi nu nødt til at hjælpe deres nye ven, som de giver navnet Everest.

Den vilde jagt fører dem gennem hele det sydlige Kina og hele vejen til Himalaya, hvor der venter dem nye overraskelser.

Jill Culton har med ”Den lille afskyelige snemand” skabt et vildt eventyr om en meget kær yeti og en handlekraftig ung kvinde, Yi. Handlingen udspiller sig i et moderne Kina, der spænder fra moderne bylandskab til skyskrabere og Himalayas naturlige skyskrabende tinder.

Der er danske stemmer af blandt andre Fanny Leander Bornedal, Oliver Berg, Vigga Bro, Irina Olsen og Rasmus Brohave.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...