12-årige Victor Trudslev Nielsen fra Brønderslev har gode resultater med hjem fra gokartmesterskab i Belgien

BRØNDERSLEV: Victor Trudslev Nielsen har igen været ude og lave store resultater i udlandet, denne gang har han været i Tyskland, oplyser Kim Nielsen.

- Den sidste weekend i juni sikrede Victor sig således, at forblive på mesterskabets samlede tredjeplads efter han gennem weekenden kørte flere top placering hjem. Løbsafdelingerne blev kørt på den legendariske gokartbane i Genk i Belgien, hvor flere Formel 1 kører har haft hjemmebane i deres ungdoms år. Det var en vanskelig weekend, da temperatur i Belgien var oppe på over 35 grader. Victor var derfor ekstra udfordret da han som den eneste af kørende i feltet ikke havde prøvet at kører i så høje temperatur før, oplyser Kim Nielsen.

- Udover den ekstra varme i hjelm og køredragt betyder varmen også at grebet mellem gokartens dæk og bane forandres meget, i forhold til Victors erfaring fra danske løb. Dette betød for Victor, at han gennem weekenden skulle korrigere kørestil således, den passede til disse forhold hvis han skulle være hurtig nok til, at forblive i toppen af mesterskabet. Heldigvis havde Victor forbedret sig så meget til det sidste heat, at han sikrede sig en andenplads og dermed en samlet tredjeplads i sjette afdeling.

- Resultaterne betyder at Victor har forøget sine point og dermed rykket længere væk fra fjerdepladsen mens andenpladsen nu er inden for rækkevidde i den samlede stilling, inden de sidste to afdelinger.

De sidste to afdelinger skal køres i september, hvor Victor skal køre på en bane tæt på Frankfurt am Main, og det afgøres, om Victor kan holde fast i hans tredje plads.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...