Firma fra Ø. Brønderslev holder åbent hus

Ø. BRØNDERSLEV: For 20 år siden erhvervede Jan Bro Vanggaard sig den første servicevogn og startede sammen med hustruen Pia Løkke Vanggaard staldmontagefirmaet Vanggaard Staldmontage, som i sin spæde start blev drevet fra parrets nedlagte landbrug lidt uden for Serritslev.

Det markeres i virksomheden, der nu har hjemme i Øster Brønderslev. Fredag 15. november fra 10 til 17 holder man åbent hus i samlingshuset i Øster Brønderslev.

Her vil man fejre de mange år i Brønderslev Kommune.

- I de glade nuller, hvor alle svinebønder byggede nye stalde, og vi var flest medarbejdere, var vi oppe på cirka 20 mand, men det endte brat, da finanskrisen gjorde sit indtog. Næsten fra dag til dag måtte vi fyre mange af vore gode og stabile medarbejdere, hvilket var utrolig hårdt og noget af det værste, vi har måtte byde vore ansatte, fortæller Pia Vanggaard.

Der er i de seneste år kommet mere end godt gang i hjulene igen. Virksomheden består i dag af omkring 13 ansatte og drives fra parrets hjemmeadresse på Elmevej i Øster Brønderslev, hvor hustruen og en administrativ medarbejder er at finde i underetagens indrettede kontorfaciliteter.

Endvidere har virksomheden, i de seneste år, lejet sig ind i nogle lokaler på en ejendom lidt uden for Brønderslev. Lokalerne er indrettet med lager og eget smedeværksted, hvor kunderne bl.a. nyder godt af muligheden for specielfremstillet inventar, ligesom de også altid vil kunne finde et stort udvalg af reservedele og stumper fra flere forskellige inventarleverandører.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...