Stenums fodbolddrenge satser på at blive i serie 4 i den kommende sæson

STENUM: Den tidligere ØBI-træner, Jørgen ”Jøsse” Larsen, er ny mand i trænersædet hos TSI Fodbolds herrehold. Det oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

- Med ham kommer ny holdleder Mogens Thomsen, og allerede nu er den nye træners forventning klar: TSI skal forblive i serie 4, skriver de.

- Efter lang tids søgen har Tolstrup-Stenum Idrætsforening Fodbolds herrehold nu fundet deres nye træner. Valget er faldet på den 58-årige Jørgen ”Jøsse” Larsen, som sammen med holdleder Mogens Thomsen nu skal stå i spidsen for TSI’s nyslåede serie 4-hold.

Og den nye træner har allerede målsætningen klar: TSI skal blive i serie 4.

- Ambitionen er helt klart at blive i serie 4, selvom det bliver en udfordring, da vi er havnet i en stærk gruppe med nogle gode fodboldhold. TSI har jo været lidt af et elevatorhold og har vekslet mellem serie 4 og 5 de seneste år. Derfor skal vi nu finde frem til, hvordan vi bliver i serie 4, oplyser Jørgen Larsen i pressemeddelelsen.

- Men jeg vægter også det sociale højt. Det var også derfor, jeg valgte at blive træner i Stenum, selvom jeg regnede med et friår, efter jeg var træner i ØBI. Men klubben passede rigtig godt til mig, så jeg ser frem til trænertjansen.

Jørgen Larsen, der til dagligt arbejder som bager hos Konditorbageren i Brønderslev, har stor erfaring som fodboldtræner gennem de seneste mange år blandt andet hos ØBI, Jerslev og Sulsted. Og spørger man TSI Fodbolds formand, Michael Bang, er han ikke i tvivl om, at man har fundet den rette mand til jobbet:

- Med Jørgens store og mangeårige erfaring som fodboldtræner, er vi sikre på, at han kan ruste holdet til serie 4. Derudover er Jørgen også en social profil, som helt sikkert vil klinge godt med gutterne, der spiller fodbold her i klubben, mener Michael Bang.

Jørgen Larsen afholdte sit første træningspas, da TSI Fodbold skød sæsonen i gang med klubbens årlige standerhejsning 2. februar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...