Peter Lund Paulsen Trio i Den Runde Pavillon

BRØNDERSLEV: Fredag 25. oktober præsenterer Jazz 9700 Peter Lund Paulsen Trio i Den Runde Pavillon. Hermed præsenteres tre fjerdedele af Nordkrafts Big Bands rytmegruppe med Theo Benjamin Hjort på piano, Anders Ammitzbøl på bas og Peter Lund Paulsen på trommer.

Det oplyser Niels Pehrsson fra Jazz 9700. Han skriver:

- PLP Trio er en spændende ny konstellation, hvis repertoire er en fin blanding af danske og ikke mindst amerikanske jazzstandarder krydret med trioen egne fortolkninger. Det betyder, at jazzgruppen præsenterer et bredt program i swing-, bebop- og latinuniverset med inspiration fra Jeff Hamilton Trio, Oscar Peterson Trio, Nat King Cole, Diana Krall m.fl.

Han oplyser også, at Peter Lund Paulsen på trommerne har en betydelig musikalsk ballast. Han er kandidat fra Det Jyske Musikkonservatorium og har studeret på ”Drummers’ Collective, New York”. Udover at være leder af egen klassiske jazztrio (piano, bas, trommer) er han aktiv i såvel en swinggruppe som et traditionelt band. Endelig er han fast mand i Nordkraft Big Band, der har hjemme i Aalborg og tillige manager for Big Bandet siden 2011.

- Jazz9700 ser meget frem til at præsentere denne trio.

Koncerten arrangeres som dinner og jazz, og det kræver køb af billet inden arrangementet. Ønsker man at gå direkte til jazz-musikken kan man købe billet ved indgangen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...