BRØNDERSLEV: Søndag deltog Brønderslev Bokseklub i et diplomstævne i Skive hos BK Limfjord, Skive.

Brønderslev havde sendt 3 boksere til Skive og alle tre kom hjem med diplom fra Danmarks Bokse Union.

Klubben skriver følgende om dagen:

- Det er en fantastisk flot præstation af de unge boksere fra Brønderslev Bokseklub, og det viser at der til stadighed står unge boksere klar til at føre klubben videre.

Da vi kom til Skive fik vi at vide at der var kommet et afbud i letmellemvægt, som vores Alex Jeremiassen bokser i og Alex indvilligede straks i at bokse to kampe, så han indledte stævnet med at bokse ekstrakampen mod Jeppe Aalund fra Nyborg Bokseklub. Det var kun anden gang at Alex boksede en diplomkamp, men det var der ingen som kunne se, flot, flot boksning af den unge brønderslevbokser som udløste et stensikkert diplom. En kanonstart for de tre boksere fra Brønderslev Bokseklub som omgående blev fulgt op af Robert Lundberg som i kamp nr. 2 i stævnet boksede mod Anders Thorsager, Randers BM.

Kampen, som blev bokset letweltervægt blev igen en opvisning i elegant boksning, 3 omgange hvor Robert var den som styrede løjerne i flot varieret boksning, lige så sikkert diplom til Robert som i Alex` kamp.

Dernæst skulle Alex igen i ringen i sin oprindelige kamp mod Magnus Bach Andersen, Lindholm Bokseklub, og her gik det som det ofte gør når en bokser bokser 2 diplomkampe ved samme stævne, Alex formåede ikke at bokse op til niveauet fra den første kamp og fik lige nøjagtig ikke nok point til at få endnu et diplom. Med til historien hører også at Magnus fra Lindholm Bokseklub var en rigtig dygtig bokser, men Alex kunne absolut være sin indsats bekendt.

Den sidste brønderslevbokser i ringen var Anders Hartmann, som bokser i sværvægt. Hans modstander, Oliver Hyldig fra Lindholm Bokseklub vejede 10 kg. mere end Anders, så han var lidt nervøs da han gik i ringen, men da først kampen kom i gang var nerverne væk, de to boksere gav en forrygende flot sværvægtskamp som udløste diplom til begge boksere.

Så en god dag i Skive for Brønderslev Bokseklub, alle 3 deltagende boksere fik diplom med hjem, og det endda i overbevisende stil.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...