Så er der igen stand-up i BASaren i Brønderslev i samarbejde med Comedyklubben.dk

BRØNDERSLEV: - Vi trænger til at grine igen, og derfor er vi glade for endnu en gang at kunne præsentere stand-up i BASaren i samarbejde med Comedyklubben.dk, fortæller Arne Mogensen fra Brønderslev Amatør Scene, så derfor er der igen komikere på scenen den 2. november kl. 18.30

Der er tre komikere på scenen i løbet af aftenen, og det er Dan Andersen, Karsten Green og Valdemar Pustelnik, der skal få et smil frem på publikums læber i BASaren i Nørregade.

Efter flere år i branchen som hardcore stand-up komiker, gjorde Dan Andersen en gang for alle op med fordommen om, at en stand-up komiker står alene på scenen med en mikrofon, da han udvidede genren og tog sin guitar med på scenen. Dan Andersen dermed har gjort sig landskendt med sit spektakulære guitarshow.

Han har været med i stort set alt, der er værd at tale om i dansk comedy. Han er kendt for have et virkeligt godt tag i publikum, der elsker mixet af sange og rendyrket stand-up.

Karsten Green debuterede som komiker til DM i stand-up i 2004, og på trods af hans ikke-eksisterende erfaring fik han talt sig direkte ind på en fornem 3. plads. Manglende erfaring er dog ikke noget, han kan prale af længere. Karsten har i mere end 15 år levet og åndet stand-up, og det har gjort ham knivskarp på en scene.

Karstens evne til at læse og inddrage sit publikum gør hans stil både personlig og nærværende. Han er en ekstrem ærlig og modig komiker, der ikke er bange for at udlevere sig selv og sine skavanker, så længe det bliver sjovt. Og det gør det.

Ud over stand-up har Karsten medvirket i en lang række comedy-programmer på TV2 Zulu. Heriblandt Comedy Fight Club, Ups! Det er live, Zulu Gumball, Tåber på eventyr og senest Testkaninerne. Han har desuden været en fast del af redaktionerne bag programmer som Dybvaaaaad, Gir det mening - ifølge Torben Chris, Zulus Årskavalkade, Torben Chris rydder op og mange andre.

På trods af Karsten Greens lange TV-CV er det dog på scenen han hører hjemme, og det er her han skal opleves.

Siden 2009 har Valdemar optrådt på scener over hele landet. Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på Engelsk, og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015. Valdemar er vært på podcasten “Den dumme dumme quiz”, og spillet med i en række tv-produktioner, bl.a. “Simon Talbots Sketchshow” på TV2 Zulu og “Store Lars”, der vises på TV3 i efteråret 2019.

Valdemar har 4 soloshows i bagagen og spillede i 2019 og 2020 sit nyeste show ”Dansk, danskere”.

På grund af coronasituationen er der et begrænset antal billetter til showet, og billetter kan købes i forsalg på www.basbio.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...