Familiefilm kan ses i Brønderslev

BRØNDERSLEV: Filmen ”Toy Story 4” kan ses i BASbio i Brønderslev i uge 37 og 38. Der bliver søndag 15. september kl. 16 samt onsdag, torsdag, fredag og søndag i uge 38.

Den handler om Woody, der altid har følt sig sikker på, hvad hans plads i verden var, og at hans formål er at tage sig af sit barn, om det så er Anders eller Bolette.

- Så da Bolettes nye, hjemmelavede stykke legetøj, Gafli, erklærer, at han er “skrald” og ikke legetøj, påtager Woody sig ansvaret for at vise Gafli, hvorfor han bør stå ved, at han er et stykke legetøj. Men da Bolette tager hele gruppen med på familieferie i en autocamper, bliver Woody ført ud på en uventet omvej, hvor han blandt andet genforenes med sin gamle, forsvundne ven Bodil. Efter flere år på egen hånd står Bodils eventyrlyst og omrejsende liv i skarp kontrast til hendes skrøbelige porcelænsydre. Woody og Bodil indser, at de ser meget forskelligt på, hvad livet som legetøj bør rumme, men det viser sig hurtigt at være den mindste af deres bekymringer, skriver BAS.

De danske stemmer leveres blandt andet af Preben Kristensen, Thomas Eje og Anders Bircow.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...