Toft Handel i Thise importerer tyske biler fyldt med udstyr og sælger dem på det danske marked

THISE: Med skov og marker som nabo, så er der nok ikke mange, der vil gætte på, at det er her, man kan få biler for en hver smag. Men det kan man i Thise, hvor Toft Handel, ejet af Jens Toft, driver forretning med at importere biler fra Tyskland og videresælger dem til det danske marked fuldt serviceret og med styr på afgifterne.

- Den store forskel på en dansk og tysk bil er udstyret. En dansk bil er oftest ikke så veludstyret, og vi kan sælge en bil til samme pris som en dansk, men med mere udstyr, siger Nils Vejby, der står for at finde bilerne og for Toft Handel i Tyskland og servicere de kunder, der kommer ind.

Toft Handel gør meget for at finde et perfekt match, når det gælder kundernes ønske til udstyret i bilerne.

- Det er vigtigt, at kunderne kommer med en form for liste over ønsker, så vi kan finde den bil i Tyskland, der matcher deres ønsker bedst muligt, siger Nils Vejby og fortsætter:

- Kunderne kan måske have en liste på 12 punkter, hvoraf det ene er meget vigtigt. Men det kan vi kun opfylde med en bil, der måske kun har syv af de andre ønsker på bilen. Så det handler meget for os om at indgå i dialogen med kunden og finde den bil, der kommer tættest på den bil, de ønsker.

I år har de fået bygget ny en ny hal, der fungerer som showroom. De fleste biler er hentet hjem til showroomet, mens andre løbende hentes hjem på bestilling.

- Vi har og sælger flest biler til 200-400.000 kroner, hvor de fleste kan være med, men vi henter også gerne dyrere biler hjem, siger Nils Vejby.

Specialet er BMW, Jaguar, Land Rover, Mercedes og Volkswagen, men hvis kunder ønsker det, kan man hente andre mærker hjem.

Toft Handel har næsten 2000 kvadratmeter udstilling, og når det går heftigst for sig, kommer der gerne 15-20 biler hjem om ugen, og der sælges rundt regnet 300 biler om året.

Selvom Toft Handel er i Thise, så betyder det ikke, at de ikke servicerer kunder fra hele landet.

- Vi oplever kunder fra hele landet. Afstanden betyder ikke så meget, når det handler om biler. Vi hjælper gerne med at hente kunderne i lufthavnen eller på banegården, når de skal se eller hente en bil, siger Nils Vejby.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...