Ældre Sagen i Brønderslev har holdt generalforsamling

BRØNDERSLEV: Ældre Sagen i Brønderslev har holdt generalforsamling. Her blev Jørn Gedebjerg og Inger Leismann nyvalgte til bestyrelsen, mens der var genvalg til Jørn Bertelsen og Solveig Skovrider.

Det oplyser formand Jørn Bertelsen.

Han oplyser også, at han i sin beretning kunne fortælle, at der er indledt to nye aktiviteter i det seneste år - besøgsvenner med hund, der besøger plejehjem og en aktivitet med frivillige på skoler og i børnehaver.

Blandt årets øvrige aktiviteter har været besøgstjeneste, tryghedsopkald, en frivilligfest, deltagelse i Stafet for Livet og et besøg af Ældrerådet i Brønderslevs formand, Inger Møller Nielsen.

Der har også været et fælles møde med Ældre Sagen i Dronninglund med rundvisning på Asaa Havn og besøg på Asaa Havnemuseum.

Ældre Sagen i Brønderslev har siden sidste års årsmøde fået 242 flere medlemmer.

På generalforsamlingen blev Birger Hebsgaard tildelt et æresbevis, som gives for en særlig indsats. Han fik det for gennem mange år at have ydet en særlig indsats både som formand, næstformand og koordinationsformand, og for at være et godt bindeled til kommunen samt for at stå i spidsen for mange arrangementer.

På generalforsamlingen mindedes man også tage Enevoldsen, som døde i december, og som Ældre Sagen har haft stor glæde af blandt andet som dirigent ved møder og som foredragsholder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...