SPORT: U14-hold fra BI-fodbold er rykket op - de fik maksimale point med 30 point i ti kampe

Når man nu er det bedste hold i rækken, så kan man lige så godt vinde puljen med manér. Den tilgang har U14-drengene fra BI-fodbold i hvert fald haft i efteråret. Holdet er rykket op i Liga 3 med maksimale 30 point for ti kampe.

I den afgørende kamp blev det til en sejr på 4-3 over de nærmeste konkurrenter, men ellers er det i flere tilfælde endt med storsejr til de dygtige Brønderslev-drenge. De trænes af Eivind Grepperud, der betegner holdet som en sammentømret enhed med et godt kammeratskab som det bærende.

- De her drenge elsker bare at spille fodbold, siger han.

- De fleste af dem har spillet i mange år, og nogle er selvfølgelig bedre end andre. Men det opvejes af en stor holdånd. Alle hjælper hinanden og alle kender hinandens styrker, forklarer Ejvind Grepperud. Han hæfter sig også ved, at der i efteråret er kommet tilgang af tre nye spillere fra Jerslev.

- De kunne ikke stille hold, og derfor kom de til Brønderslev. De tre har været med til at gøre vores hold endnu stærkere, oplyser træneren.

U14-drengene fortsætter foreløbigt udendørstræningen. På grund af corona bliver der næppe de store muligheder for indendørs fodbold, men Ejvind Grepperud forventer, at spillerne vil kunne holde formen ved lige vinteren over med blandt andet futsal.

- Og så er vi klar igen i foråret 2021 i Liga 3. Forhåbentligt med nogenlunde samme hold, lyder det fra Ejvind Grepperud.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...