Shamrock er klar med en koncert med irsk musik i Den Runde Pavillon

BRØNDERSLEV: Musikforeningen Shamrock er klar med årets første koncert, som finder sted lørdag 1. februar i Den Runde Pavillon i Brønderslev.

Det bliver med The Dublin Legends, som viderefører arven efter The Dubliners, der stoppede som band, da ”Banjo” Barney McKenna døde.

- Glæd jer til en aften i selskab med musikalske legender og velkendte sange og klassikere, lyder opfordringen fra Shamrock i en pressemeddelelse.

Blandt numrene er ”Whiskey in The Jar”, ”The Wild Rover”, ”Molly Malone” og mange mange flere.

- Sean Cannon har været medlemmer af The Dubliners i tæt på 30 år, mens Paul og Shay er nye medlemmer. Samtidigt spillede banjovirtuosen Gerry O’Connor med de berømte Four Men and A Dog, og han har i øvrigt spillet med alt og alle fra Sharon Shannon til Shane MacGowan (The Pogues). Talrige sessions og albumindspilning med Barney McKenna er det også blevet til, så det var ganske naturligt, at han trådte til efter Barneys død og medvirkede til at gennemføre den igangværende turné med The Dubliners, skriver Erik Bendtsen fra Shamrock.

I 2012 fejrede The Dubliners 50 års jubilæum i musikkens tjeneste og modtog en Lifetime Achievement Award fra BBC Radio 2 Folk Awards. Denne blev fulgt op af en fuldstændig udsolgt UK turné, som kulminerede i en magisk aften i The Royal Albert Hall kort før ”Banjo” Barney McKennas død.

The Dublin Legends består af Seán Cannon, vocals, guitar, mandola, Shay Kavanagh, vocals, guitar, Gerry O’ Connor, Irish Tenor Banjo, fiddle og Paul Watchorn – vocals, five string banjo

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...