Familiefilm af Anders Matthesen kan ses i BAS

BRØNDERSLEV: Filmen ”Ternet Ninja” kan ses i BASbio i Brønderslev i uge 4 onsdag, torsdag, fredag og søndag, alle dage kl. 19.

Den handler om Aske, der går i 7. klasse og er forelsket i Jessica fra 8. Aske har et anstrengt forhold til sin stedbror Sune og sin stedfar Jørn, og så er der Glenn fra specialklassen, som forfølger Aske og hans bedste ven Odysseus.

En dag vender Askes onkel Stewart hjem fra Thailand med en ternet ninjadukke i fødselsdagsgave til Aske. Det viser sig dog ikke at være nogen almindelig dukke.

Den er blevet til ved en fejl på en børneslavefabrik i Thailand. Den overtrætte og udsultede Quang Cow Bak FuFu er i et øjebliks uopmærksomhed kommet til at sy dukken af et dyrt ternet tørklæde, som tilhører fabrikkens danske direktør Phillip Eberfrø og som straf for denne brøde, er Quang blevet tæsket ihjel af den kyniske Phillip Eberfrø.

Ninja-dukken er altså den eneste af sin slags i verden, og den viser sig at være levende, dødsens farlig og besat af tanken om retfærdighed og blodhævn.

Onkel Stewart spiller en væsentlig rolle i filmen, og så er der korte gæsteoptrædener af blandt andre Terkel og Arne Nougatgren fra ”Terkel i Knibe”, der ligesom Ternet Ninja er lavet af Anders Matthesen.

Anders Matthesen lægger stemmer til en del af karaktererne i filmen og har sat sit præg på både sangene og filmens musiske udtryk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...