Øget bevægelse er med til at forebygge type 2 diabetes

Motion er et kerneområde for Diabetesforeningen, da øget bevægelse er med til at forebygge type 2-diabetes, de alvorlige følgesygdomme og øger samtidig medarbejdernes sundhed samt trivsel.

Derfor har foreningen netop indgået et nyt samarbejde med Dansk Firmaidrætsforbund, der står bag Tæl Skridt-kampagnen.

- 10.000 skridt om dagen vil medvirke til, at færre danskere udvikler type 2-diabetes samt de alvorlige følgesygdomme som hjerte-kar-sygdomme, nyresvigt, amputationer, nedsat syn og visse former for kræft.

- Derfor håber vi, at rigtig mange virksomheder vil bakke op ved at indgå et erhvervspartnerskab med Diabetesforeningen, og samtidig få én gratis deltagelse i Tæl Skridt for virksomhedens ansatte, siger Søren Biune, forretningschef for Diabetesforeningen.

En gåtur er godt for både krop og sjæl, og så er det en motionsform, hvor alle kan være med.

- Daglig gang hjælper på rigtig mange måder danskerne til et bedre liv, særligt i en tid hvor danskerne har været afholdt fra at kunne dyrke sport på grund af coronapandemien.

- Arbejdspladserne kan spille en vigtig rolle ved at bakke op om Tæl Skridt samarbejdet, og på den måde være med til, at vi kan få stoppet den eksplosive stigning i antallet af danskere, som får type 2-diabetes, siger Søren Biune.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...