8. maj havde den konservative vælgerforening i Brønderslev det årlige sommermøde, hvor tv-vært Lene Beier underholdte gæsterne

JERSLEV: Den konservative vælgerforening holdt i denne uge sit årlige sommermøde på Line Vanggaard Pedersens (K) gård i Jerslev, og i år slog tilslutningen rekord med omkring 100 gæster fra hele Nordjylland, oplyser Paw Nielsen fra bestyrelsen i den konservative vælgerforening.

Den første del af programmet var en frisk politisk debat efter to oplæg fra Line Vanggaard Pedersen selv og kredsens nye folketingskandidat Mia Tang (K). Nogle af de emner, Mia Tang tog op, var de stadigt meget lange dage i folkeskolen, bedre mulighed for generationsskifte i landbruget og ønsket om et bedre sundhedsvæsen i Nordjylland, hvor Det Konservative Folkeparti nu foreslår at uddanne langt flere læger. Helt overordnet ønsker Mia Tang at arbejde med de politiske emner, som giver mest mening for Nordjylland.

- Jeg har meget fokus på, hvad der kan være med til at udvikle Region Nordjylland på en god måde, så det handler rigtig meget om erhvervsudvikling, men også om for eksempel infrastruktur, mangel på arbejdskraft og høj beskatning. Men derudover handler god politik jo om at sikre en god livskvalitet livet igennem, og der er mange områder, som trænger til et løft, sagde Mia Tang (K).

Den anden del af programmet stod tv-vært Lene Beier for. Hun fortalte med masser af glimt i øjet om både Landmand Søger Kærlighed og flere af de andre programmer, som hun er vært på. Men netop Landmand Søger Kærlighed kender man ekstra meget til netop i Jerslev, for her bor faktisk hele to af deltagerne fra programmet. Den ene af disse var også taget med til sommermødet, og hans deltagelse i programmet er endt så lykkeligt, at han nu skal giftes med den pige, han fandt sammen med.

Så alt i alt blev det en aften med både masser af politik og en god portion romantik.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...