Brønderslev Judoklub Kauri klarede sig godt i Jetsmark og Vejle

BRØNDERSLEV: Brønderslev Judoklub Kauri har haft en stor søndag, hvor de blev bedste klub og var til turnering to forskellige steder. Det oplyser Thomas Krog fra klubben.

- Til vendelboturneringen i Jetsmark genvandt klubbens unge kæmpere pokalen for flest vundne medaljer. Det var et tæt opløb, men Kauris styrke på pigesiden gjorde udslaget, og pokalen blev vundet med judoklubberne fra Ørsø, Jetsmark, Aarhus og Hjørring på de følgende pladser, skriver han.

Kauri have to debutanter med til stævnet. Det var Amalie Eilerts og Yahai Alamo, og de gjorde det fremragende, er vurderingen fra formand, Erik Engelund, der glæder sig over, at judoklubben i Brønderslev både bliver ved med at tiltrække nye unge kæmpere, og at de mere rutinerede i klubben er fantastiske til at tage imod de nye og gøre dem til en del af fællesskabet.

- Vi vandt i dag flest medaljer. Havde der været en konkurrence i at heppe og bakke hinanden op, havde vi også vundet den. Måske hænger de to ting sammen. Det er i hvert fald en fornøjelse at se kæmperne både i og udenfor kampene, mener Erik Engelund.

Klubbens voksne var af af sted til Vejle til landsturnering for hold. Sille Jensen, Jesper Hjermitslev, Søren Hjermitslev, Mathias Hedegaard Kristensen, Allan Langbak og Asmus Eriksen kæmpede fire holdkampe.

De vandt over Videbæk og Horsens/Vejle men tabte til Aarhus og Fredericia.

Medaljetagerne fra Brønderslev judoklub, Kauri til Vendelboturneringen var fordelt på forskellige kategorier:

Drenge C -66 kg. Guld til Andreas Nielsen.

Mix A -50 kg. Guld til Sune Skov.

Piger A -48 kg Guld til Nanna Skov.

Piger A/B -40 kg. Guld til Frida Krog.

Piger C -70 kg. Guld til Louise Tierce.

Drenge A -81 kg. Bronze til Bjarke Skov.

Drenge A -40 kg. Bronze til Malthe Lodberg Jørgensen.

Drenge C -30 kg. Bronze til Danni Vadmand Jensen.

Mix C -40 kg. Bronze til Amalie Mejer Eilers.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...