Øster Brønderslev har en kæmpe fælles julekalender for hele byen

ØSTER Brønderslev: Øster Brønderslev Borgerforening har frem til jul opstillet sin nye, store julekalender udenfor byens SPAR-butik.

Bag julekalenderens låger gemmer sig gavebeviser på gevinster, der alle er sponseret af lokale erhvervsdrivende og foreninger fra Øster Brønderslev, Hallund, Hollensted, Stubdrup, Tylstrup og Brønderslev. En sponsorliste er ophængt ved siden af kalenderen, og Jesper Albrechtsen fra Borgerforeningen er både glad for og imponeret over den velvilje, borgerforeningen har fået fra alle sider. Der er præmier for samlet mere end 15.000 kroner, og hver dags gevinst har en værdi af mindst 500 kroner.

Ideen bag kalenderen er, at alle interesserede kan købe lodder á 25 kroner i SPAR. Lodderne udfyldes med navn mv. og puttes i en kasse i butikken. Hver formiddag i december frem til og med 24.12. bliver dagens vinder udtrukket. Vinderen får direkte besked, og det vil også blive offentliggjort på Facebook og på opslag i SPAR-butikken.

- Jo før folk køber lodder, desto flere chancer er der for at vinde nogle af de fine præmier, understreger Jesper Albrechtsen.

Overskuddet fra kalenderen vil Borgerforeningen bruge til faciliteter i den kommende, nye bypark, så foreningen håber på rigtigt mange solgte lodder.

Kalenderens flotte låger er udsmykket af lokale børn, unge og voksne: børn fra Troldehøj og Skolefritidsordningen, unge fra Oasen samt Lone Holm, Mette Søskov og Per Drustrup Larsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...