Nicolai Sthyr-Nielsen og Dan Larsen har købt Mr. Agerbæk - de brænder for tøj og har mange idéer

BRØNDERSLEV: Nicolai Sthyr-Nielsen, som ejer tøjbutikken Støj, har sammen med Dan Larsen, der gennem de seneste frem år har været ansat i Mr. Agerbæk, købt tøjbutikken Mr. Agerbæk. Nu ejer de begge de to butikker sammen med en halvpart hver i begge butikker, og det er trådt i kraft ved årsskiftet.

De to nye partnere kender hinanden godt fra tøjbranchen i Brønderslev, hvor de også begge er tidligere butikschefer, og de er begge erfarne herrer i branchen. Og de har planer med deres nye investering.

- Vi har visioner, og når vi engang står klar med alt, hvad vi drømmer om, så ser det helt anderledes ud. Men begge butikker bevarer deres identitet, fortæller Nicolai Sthyr-Nielsen.

For Dan Larsen er det første gang, at han skal være selvstændig med egen butik.

- Det har altid været en drøm, siden jeg fandt ud af, at det her erhverv er noget, jeg synes rigtigt godt om. Det er noget, der går langt tilbage i min barndom. Jeg var ikke ret gammel, da jeg startede indenfor tøj, fortæller Dan Larsen, der har været 15 år i branchen.

- Du var bydreng i Marcus, da jeg var der for 15 år siden, husker Nicolai Sthyr-Nielsen.

Begge brænder de meget for tøj, for tøj er ikke bare tøj.

- En stil er ikke bare en stil, det er en livsstil. Hver individuel kunde har et begreb for, hvad der er dem, og det skal man have respekt for. Jeg synes, det er spændende hver dag at møde op til, at det ikke er de samme kunder, man møder, fortæller Dan Larsen, der også nyder det rul, der er i løbet af et år med nyt tøj og nye varer.

For Nicolai Sthyr-Nielsen er tøj også meget mere end tøj.

- Kunden kommer ind med et problem eller et behov, og kan man give dem noget ekstra, er vi nået langt, fortæller han.

Han peger på, at det også vigtigt at knytte en historie til tøjet.

- Der er mange historier i tøjbranchen. Alt har en historie og en værdi, som ikke kun er tøj. Vi vil bygge et miljø op omkring tøjet, og jeg synes, det er det fedeste i hele verden, smiler Nicolai Sthyr-Nielsen.

Det er også hen ad den vej, at de vil arbejde sammen - hvor de har flere idéer, de vil føre ud i livet.

- Vi vil gerne være med til at skabe en oplevelse løbende, fortæller Dan Larsen.

Butikkernes historie i byen er også en vigtig ting for de to butiksejere. Mr. Agerbæks historie går langt tilbage.

- Agerbæk har en 70-årig arv i byen, som vi skal have respekt for. Det er vigtigt at have historien med. Planen er måske at gå tilbage til navnet Herremagasinet Agerbæk. Det er de gamle dyder, forklarer Nicolai Sthyr-Nielsen.

De to butikker har lidt forskellige målgrupper og så alligevel ikke. Støj er mest for de unge fra omtrent 15 til 25 år, og Mr. Agerbæk tager så over fra 25 og op. Men grænserne er ikke så faste.

- De yngre er blevet lidt ældre i udtrykket, og de ældre er blevet lidt yngre, smiler Nicolai Sthyr-Nielsen.

Det bliver fortsat mest Nicolai Sthyr-Nielsen, der bliver at finde i Støj, og Dan Larsen i Mr. Agerbæk. Men det er meningen, at væggen mellem de to butikker, som ligger nabo, skal rives ned.

Tidligere ejer af Mr. Agerbæk, Jan Agerbæk vil fortsat have kælderen i Mr. Agerbæk, hvorfra han sælger firmatøj.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...