Et nyt samarbejde imellem Brønderslev Amatør Scene og Comedyklubben.dk skydes i gang med comedy den 21. januar

BRØNDERSLEV: Brønderslev Amatør Scene (BAS) er indgået i et nyt samarbejde med Comedyklubben.dk, og der vil nu være stand-up i BASaren, oplyser BAS i en pressemeddelelse.

Første arrangement bliver 21. januar kl. 20.00, hvor man kan opleve Elias Ehlers og Jacob Wilson.

- Elias Ehlers er fra den nye bølge i dansk stand-up. Efter han vandt DM i Stand-up i 2006, har han etableret sig som en unik stemme på den danske stand-up scene og en af landets allerdygtigste komikere. Med to meget roste oneman-shows, senest det meget roste ”Helt perfekt”, har Elias Ehlers bevist hvordan han på sin helt egen måde både kan fortælle historier og får publikum til at bryde sammen af grin.

- Jacob Wilson har hærget den danske comedy-scene med sin vanvittige komik og sit strittende kropssprog siden 2002. Hans talent for tilværelsens skæve vinkler og evne til at finde den svidende eller sjove bemærkning blev i en årrække dyrket som morgenvært på Radio 100FM. I 2010 gik han primetime som vært på TV2s store underholdningssucces ”Bingo Banko” sammen med Simon Talbot. Jacob Wilson har senest kunnet opleves i sit anmelderroste one man show ”Live fra Comedy ZOO”, der blandt andet fik fire hjerter og ”teknisk suveræn og rigtig, rigtig sjov” med på vejen af Politiken, samt som stærkt charmerende og satirisk morsom nyhedsvært i TV2s ”Live fra Bremen”.

BAS oplyser i pressemeddelelsen, at vært for denne først comedy-aften er Valdemar Pustelnik, og billetterne er sat til salg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...