Comedyklubben kommer igen til Brønderslev

BRØNDERSLEV: Der er julehygge med Comedyklubben.dk i BASaren mandag 9. december kl. 20. På scenen står Dan Andersen, Jakob Thrane og aftenens vært Tjelle Vejrup.

Det oplyser Arne Morgensen fra BAS.

- Efter flere år i branchen som hardcore stand-up komiker gjorde Dan en gang for alle op med fordommen om, at en stand-up komiker står alene på scenen med en mikrofon, da han udvidede genren og tog sin guitar med på scenen. Dan Andersen har gjort sig landskendt med sit spektakulære guitarshow. Han har været med i stort set alt, der er værd at tale om i dansk comedy. Han er kendt for have et virkeligt godt tag i publikum, der elsker mixet af sange og rendyrket stand-up, skriver han.

Senest har Dan Andersen touret hele landet med sit nyeste oneman show ”På Vippen”.

- Jakob Thrane er både skuespiller og komiker, og har optrådt til store og små shows i hele landet. Han blev især kendt som en tredjedel af Umage Image, der storhittede med sangen ”Forfest” i 2015, og stadig udkommer med sketches og ny musik. I Jakob Thrane sikres en dygtig komiker, der udstråler kæmpe overskud på scenen og ikke er bange for at tage og føle på stemningen og improvisere. Helt uerfaren er Jakob heller ikke, da han har optrådt siden 2009 og har besteget scener i hele landet.

Billetter sælges i forsalg og i døren.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...