Comedy med flere optrædende kommer til Brønderslev

BRØNDERSLEV: Mandag 3. februar får BAS besøg af Comedyklubben, og denne gang er det Torben Chris og Phillip Devantier, der står på scenen sammen med aftenens vært Valdemar Pustelnik.

Det oplyser Arne Mogensen fra BAS i en pressemeddelelse.

- Torben Chris er kendt som speed-snakker og danmarksmester i jydebrok, og det er bare nogle af de titler, man kan klistre på ham. Samtidig er han også en af landets sjoveste komikere og netop hjemvendt fra turneen ”Rage against the mainstream”. Denne aften møder han op med masser af skarpe jokes i rygsækken.

- Phillip er en af de nye tilføjelser i dansk comedy - ikke desto mindre vandt han DM i Stand-up i 2018. En super sjov og selvironisk komiker, der selvfølgelig skal med Comedyklubben rundt i landet for at lægge scenerne ned. Der er fart på, når Devantier sætter i gang, så vær klar til at blive blæst bagover af grin.

- Aftenens vært - Valdemar Pustelnik – har siden 2009 optrådt på scener over hele landet. Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på engelsk, og han har blandt andet deltaget på Edinburgh Fringe Festival. Valdemar har fire soloshows i bagagen og spiller i 2019 og 2020 sit nyeste show ”Dansk, danskere”.

Billetter kan købes i forsalg og i døren.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...