Flere end 80 konfirmander og forældre hørte Noa Bak fortælle om sit liv

BRØNDERSLEV: Flere end 80 konfirmander og deres forældre fra Søndergades Skole har været samlet for at få orientering om deres kommende konfirmation i Brønderslev gamle kirke 28. april. Men de fik også en stor oplevelse og en tankevækkende livsfortælling med. Det oplyser præst Thomas Uth.

- Noa Bak var hentet ind fra Høje Tåstrup for at fortælle sin historie. Som to-årig fik han en hjerneblødning og blodprop i hjertet, hvilket medførte, at han blev spastisk lammet i hele venstre side. Som tre-årig fik han et nyt hjerte og viljestyrke kombineret med en stærk tro, gjorde at han som 22-årig af speciallægerne kaldes for et mirakel og en solstrålehistorie, oplyser Thomas Uth, der oplevede, at de 80 forældre og konfirmander blev holdt tryllebundne med den stærke historie. Hjerneblødningen medførte også at Noas korttidshukommelse er svækket, så skolegangen var ekstremt hård for ham. Vilje har ført til, at kom til at spille fodbold, og en træner fik øje på hans hurtighed, som bragte ham til EM i atletik.

Thomas Uth fortæller, at da Noa sagde: ”Jeg er ikke særlig klog, men jeg er meget kvik!”, så overgav folk sig.

- Noa fangede i den grad de unge og deres forældre med charme og et stærkt budskab: ”Du er lige som du skal være”.

Konfirmanderne sad med åben mund og nogle med tårer i øjnene over alt den modgang og de store sejre, han har været igennem.

- Hans foredrag “Mit hjertes historie” gik lige ind og afstedkom store klapsalver. Forældre og konfirmander fik noget ekstra at tænke over.

Efter Noas fortælling var deltagerne så klar til de praktiske informationer omkring konfirmationen!

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...