Brønderslev Square Dance er klar til jubilæumssæsonen

BRØNDERSLEV: Brønderslev Square Dance Forening Kan i den kommende sæson 2019/20 fejre sit 25 års jubilæum. Det oplyser foreningens formand Jørn Christensen i en pressemeddelelse.

- Foreningen var en del af Brønderslev Gymnastikforening, men valgte i marts måned 1995 at blive en selvstændig forening. Siden da har vi danset det man kalder ”New modern Squaredance”. Vi har altid været en udadvendt forening, som glad og gerne deltager i de begivenheder der finder sted i Brønderslev. Vi har i mange år danset på Brønderslev marked, ligesom vi ved flere lejligheder har deltaget ved mange arrangementer i Brønderslev by, skriver han.

I jubilæumssæsonen markeres de 25 år ved flere lejligheder.

- Vi starter 31. august med en opvisning på Brønderslev Marked. Allerede i september afholder vi et stort arrangement, som vi kalder ”Vendsyssel Square Dance Festival”, her kommer der dansere fra hele landet. I januar og marts afholder vi selv et par store danse, hvor vi inviterer andre squaredanceforeninger, men hvor også der er offentlig adgang, hvis man har lyst til at kigge på.

Jørn Christensen melder om, at squaredance er en god og sund sport med godt sammenhold og betegner det som livsglæde tilsat musik.

- Squaredance kan danses til alt slags musik, men er hovedsageligt baseret på countrymusik. Vi danser under vejledning af en dygtig og festlig caller/instruktør, som gelejder os rundt i squaren, oplyser han.

Han opfordrer alle til at komme og være med, og man behøver ikke selv have en partner med.

Første gang i den ny sæson er 27. august kl. 19 på Hedegaardsskolen i Brønderslev.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...