Brønderslev Bibliotek inviterer til fællesspisning på biblioteket 25. april

BRØNDERSLEV: SPIS SAMTALEN i gang på Brønderslev Bibliotek. Sådan lyder opfordringen, når landets biblioteker i uge 17 åbner dørene til veldækkede borde, samtalemenuer og fællesspisninger for mennesker, der måske nok kender biblioteket, men ikke hinanden, oplyser Brønderslev Bibliotek i en pressemeddelelse.

Brønderslev Bibliotek åbner dørene for fællesspisning torsdag den 25. april kl. 17, hvor du kan kaste dig ud i nye bekendtskaber, møde nye mennesker og komme til en aften, hvor samtalen er måltidets vigtigste ingrediens og hvor biblioteket sørger for aftensmaden.

Invitationen kommer fra Folkebevægelsen mod Ensomhed, DR og Bibliotekerne, der er gået sammen om at styrke det lokale fællesskab og bekæmpe ensomhed gennem fællesspisninger på biblioteker rundt om i landet under temaet ”Maden mellem os”

- Vi håber, at vi med fællesspisning på biblioteket kan være med til at styrke det fællesskab, vi alle har brug for i vores liv”, udtaler bibliotekschef Bente Kristoffersen. ”Når vi spiser sammen, hygger vi os og snakker. Alt for mange sidder alene ved middagsbordet, så vi håber, at mange vil komme og være med til at hygge og måske også møde nye mennesker og skabe gode relationer. Kom alene eller sammen med andre – så står vi klar med maden, oplyser Brønderslev Bibliotek.

Det er på Brønderslev Bibliotek torsdag den 25. april kl. 17.00, og det sker i samarbejde mellem DR, bibliotekerne og Folkebevægelsen mod Ensomhed.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...