Fitness World i Brønderslev er med til at samle penge ind

BRØNDERSLV: Fitness World i Brønderslev samler sammen med kollegerne i Sæby, Frederikshavn og Hjørring penge ind til Din Nødhjælp med et 12 timers indendørs cykel arrangement lørdag 9. marts.

Her holder de et stort fælles indendørs cykel arrangement, hvor medlemmerne 12 timer i træk skal trampe i pedalerne for at skabe størst muligt overskud til Din Nødhjælp.

Din Nødhjælp er stiftet af Frederikshavneren Anja Lovén og driver et børnehjem i Nigeria, hvor organisationen redder børn, der bliver beskyldt for at være hekse, fra tortur og død.

Centerleder i Frederikshavn og Sæby, Anne Nielsen siger:

- Vi har igennem lang tid arbejdet med at klargøre en god dag, hvor vi både kan give en god oplevelse til vores medlemmer og samtidig kan skabe størst mulig støtte til det fantastiske arbejde Anja og hele hendes crew gør før heksebørnene i Nigeria.

- Da vi begyndte planlægningen var det første vi besluttede, at vi skulle støtte Anja Lovén og Din Nødhjælp.

- Vi er så stolte over, at en lokal pige kan gøre så stor en forskel i den store verden og føler nærmest en forpligtelse til at bakke op om hendes arbejde”.

For at skabe størst muligt overskud til det gode formål vil arrangørerne ud og finde sponsorer, der vil hjælpe med at sponsere ting, som de kan forkæle deltagerne med, og præmier til amerikansk lotteri.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...