Der er harmonikatræf i Ø. Hjermitslev for 30. gang - 30 grupper er tilmeldt Der vil under denne gudstjeneste være harmonikamusik til de salmer som bliver sunget og ved altergangen vil der også være dæmpet harmonika musik.

Ø. HJERMITSLEV: Ø. Hjermitslev Idræts & Borgerforening melder klar til det 30. harmonika- og spillemandstræf.

De glade musikanter mødes på sportspladsen bag Heldagsskolen på Lærkevej 40, fredag 7. juni kl. 18, hvor der først vil blive serveret mørbradgryde, senere ca. kl. 19 er der mulighed for at få en svingom og dette fortsætter indtil kl. ca. 23.

Der er lagt op til en hyggelig aften med seks forskellige orkestre, og det er nødvendigt at bestille mad, oplyser arrangørerne.

Lørdag begynder arrangementet kl. 12, hvor borgmester Mikael Klitgaard åbner stævnet, og der er ca. 30 forskellige grupper tilmeldt. De vil spille harmonika- og spillemandsmusik hen over dagen og aftenen, der slutter omkring midnat.

Om søndagen begynder dagen med gratis rundstykker og kaffe samt en efterfølgende gudstjeneste i teltet.

Der vil være rundstykker og kaffe i teltet fra kl. 9 til kl. 10, herefter vil der være gudstjeneste i teltet ved provst Lise Lundgren.

Kl. ca. 11.30 og indtil kl. 14 er der igen spillemands musik i teltet, og her er der også fri entre.

Der er i tilknytning til stævnet oprettet en primitiv campingplads med ca. 60 pladser, og arrangørerne håber, at vejrguderne vil være nådige i weekenden.

Også i år er der opstillet handicaptoilet, så også kørestolsbrugere har mulighed for at deltage i stævnet.

pcp

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...