Sommer på Galleri Munken har det være længe, men nu er den også rykket indenfor med fuld kraft! Udstillingen "Sommer" giver farvesmæk.

Man kan opleve de glade farver fordelt på mange genrer. Der er nytænkt fotokunst med spændende virkemidler og vinkler, der er værker i både olie og acryl, der er akvarel, glaskunst, smykkekunst, skulptur og mange sommerfinurlige ting og sager. Galleri Munken har virkelig taget sommerdragten på, understreger galleriets ejere Anette og Jesper Svensson.

13 kunstnere udstiller på Galleri Munken med et stort antal værker. Fotokunstner Lena Rosing, datter af kiropraktorerne Susanne Lynge og Jens Rosing, Brønderslev, udstiller for første gang, og hun deltager med en masse billeder fra Danmark, Chile, Holland og flere andre europæiske lande.

Udstillingen er åben På Galleri Munken, Munkensvej 11 i Ingstrup hver torsdag til søndag kl. 11-17 indtil 26. august.

- I galleriets oplevelseshave er der hele sommeren mulighed for at nyde hjemmelavet økologisk hyldeblomstsaft, lagkager med sommerens danske bær, liflige vine, kaffe på utallige måder - og naturligvis også is-kaffe, som sommeren til nu har gjort til et hit, slutter parret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...