Der gøres klar på pladsen i skoven i denne uge - billetsalget ser fint ud

BRØNDERSLEV: 11. august bliver der fuld musik i skoven, når Bålhøj Festival går løs med masser af musik på programmet og Michael Falch som hovednavn.

I denne uge går de frivillige bag festivalen i gang med at bygge det hele op i skoven, hvor der skal være både to scener og et stort legeområde, hvor børnene kan boltre sig om eftermiddagen.

- Tirsdag aften er vi på pladsen og sætter telte og scener op, og der bliver en livlig aktivitet helt frem til fredag aften, fortæller Anders Bang Andersen, der er talsmand for festivalen.

Det ser fint ud med forsalget af billetter indtil videre.

- Der er solgt lige så mange som sidste år, fortæller Anders Bang Andersen.

Målet er at få 2000 gæster ind - mindst.

- 2000, så er det okay, 2500, så er det super godt, opsummerer Anders Bang Andersen.

Vejret spiller ind, da nogle af gæsterne først på dagen beslutter, om de vil på Bålhøj, og han håber, at det gode vejr holder.

- Men det skal holde op på et eller andet tidspunkt, og jeg er rigtig bange for, at der bliver 11. august. Man tør næsten ikke tro på, at det bliver ved. Men jeg synes, det er vores tur til at få solskin, for de sidste tre år har det stået ned i stænger, husker han.

Anders Bang Andersen siger om musikprogrammet, at der er noget for enhver smag. Han tror, at Michael Falch kan ramme bredt.

- Han er jo et godt gammelt navn, som er kendt fra Malurt og lyden af 1980’erne, og det er der nok en generation, der vil huske ham for. Men jeg ved, at han de seneste par år også har fået en revival og har fået et yngre publikum, fortæller Anders Bang Andersen, der peger på, at han har været med i tv-programmet Toppen af Poppen og har haft mange anmelderroste koncerter, hvor mange er mødt op.

- Han er et af de navne, at når han først går i gang, så er det kendte sange, noget der kan synges med på og noget, der kan give en god folkefest og stemning i skoven.

Blandt de andre navne i år er Folkeklubben, Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen samt Ginne Marker.

- Der er hyggemusik om eftermiddagen, og så bliver der skruet godt op for rocken om aftenen både med Falch og heavybandet Monkey Okay. Det er nok det publikum, der går efter noget rock og fadøl, og der bliver nok skruet ned for familieværdierne, når mørket falder på, fortæller Anders Bang Andersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...