BRØNDERSLEV: Selv om bibliotekerne har åbent som normalt, så er der stadig mange borgere der skal være ekstra forsigtige i en tid hvor Covid-19 stadig huserer. I foråret startede biblioteket den nye service Bib2Go for at hjælpe dem, der i en periode ikke har mulighed for at komme på biblioteket. Det kan være sygdom hos den enkelte eller i familien - eller de mange dagplejere i kommunen, der ikke mødes i legestuerne og derfor ikke får besøg af Det Mobile Bibliotek, som de plejer.

En af de dagplejere, der benytter Bib2Go er Anni Kristiansen, Brønderslev der udtaler:

- Vi har meget glæde af Bib2Go ordningen. Det er super nemt at få bøgerne til døren. Og så er det spændende, hvad der er i posen hver gang. Det hjælper meget i hverdagen vi læser bøger, så vi kommer godt i gang med vores sprog. Så I skal have tak for det store arbejde, I gør for os.

Alle kan benytte ordningen uanset hvor i kommunen du bor – det er både for private og for børneinstitutioner. Langt de fleste institutioner får stadig jævnligt besøg af vores Mobile Bibliotek, hvor der bliver lånt bøger til både læring og lystlæsning.

- Det er bibliotekets fornemmeste pligt at være med til at styrke børns sprog og læring, og det forhindrer den nuværende virus os ikke i, siger bibliotekschef Bente Kristoffersen.

- Og for den enkelte borger kan læsning være med til at give masser af gode indholdsrige timer, når nu vi ikke kan gå til alle de ting, vi plejer her i efteråret.

Man kan tilmelde sig Bib2Go på bibliotekets hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...