Teknik til elektroniske plakater virker ikke og driller selv it-kyndige medlemmer

BRØNDERSLEV: Det er stort skærm i Basbio - men dog kun i plakatskabene og i foyeren. Det oplyser BAS, der peger på, at det ikke er med deres gode vilje.

- Vi har udskiftet de fysiske plakater i vores udhængsskabe og vores foyer med skærme, efter at fik en privat donation til dette. Imidlertid driller softwaren selv meget it-kyndige medlemmer i BAS, så vi beder om lidt tålmodighed fra de mange, som vi ved, der plejer at lægge vejen forbi og se på vores vinduer, når de er ude at gå tur eller cykle. Vores facade ud mod Nørregade ser meget mod vores vilje lidt trist ud, oplyser it-ansvarlig Jesper Juhl Jensen, der ærgrer sig ikke så lidt over, at digitaliseringen af de fysiske plakater skal drille.

- Vi har tidligere med succes gennemdigitaliseret hele Basbio med fremviser, lyd, kasse- og billetsystem, og plakaterne var sidste ret lette step på en gennemført digitalisering. Det viser sig nu, at en leverandør ikke helt gør det, som han skal - men det håber vi snart at råde bod på, oplyser foreningen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...