Tre sfo’er gik sammen om en dag med masser af smil og grin

BRØNDERSLEV: Sfo’erne på Skoledistrikt Syd, som omfatter Søndergades Skole, Skolegades Skole og Ø. Brønderslev Skole, har holdt karneval i Hedelund Rhododendronpark.

Det oplyser Charlotte Holm fra distriktet.

- Børn fra Skolegades Skole lærte os at danse salsa. Det var lidt svært, men der blev prøvet ihærdigt med en masse smil og grin fra børnene. Nogle piger fra Søndergade Skole lavede danseopvisning til sangen Waka Waka med Shakira. Flere børn var oppe at synge karaoke til bl.a. MGP-sange, Rasmus Seebach med mere, skriver hun.

De tre SFO’er havde længe forberedt kostumer indenfor det valgte tema. På Skolegade var temaet måne, på Søndergade var temaet regnbue og på Øster Brønderslev skole var temaet alfer.

- Det er rart at kunne samles om sådan et arrangement, hvor vi kan være sammen med andre børn og voksne. Få ideer, blive inspireret og lærer af og med hinanden. Måske endda blive overrasket over hinandens udklædning, musik og køretøjer. Det var en kæmpe fest med børn der danser, synger, leger og spiller musik på tværs af alle SFO’er.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...