December måned er en travl tid med mange aktiviteter og arrangementer i kirken og Konfirmandstuen.

SERRITSLEV: Mandag 10. december er tiden kommet for den årlige julekoncert i Serritslev kirke. Dørene åbnes kl. 18.30 for publikum, og der er gratis entre.

I Serritslev er der rigtig mange børn og voksne, der er glade for at synge, og julesangene er noget helt særligt. Serritslev har ikke mindre end to kor. Det er både Børnekoret og Serritslev kirkes voksenkor, der glæder sig til at synge julestemningen ind i alle, som kommer til deres årlige Julekoncert. Korene ledes af organist Else Højgaard, som har lavet aftenens program.

Publikum kan glæde sig til at høre gamle kendte julesange i nyfortolkninger, engelske sange, der er stille stemningsfulde sange, og sange med masser af julefut i. Endelig er der fællessange, hvor publikum får lejlighed til at synge med, og måske lære en ny julesang eller to.

Efter Serritslev har fået sin Nørreådal friskole, er der igen mange børn i byen, der synger i kirkens kor. Børnekoret er aktive og deltager korstævner, og er bare så gode og engagerede. De synger også i kirken ved særlige lejligheder, hvilket er med til at gøre gudstjenesten til en særlig oplevelse for alle.

Alle er meget velkomne til arrangementet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...