Film om fotograf, der blev kidnappet i Syrien, kan ses i Brønderslev

BRØNDERSLEV: Filmen ”Ser du månen Daniel” kan opleves i BASbio i Brønderslev i uge 39 og 40 onsdag, torsdag, fredag og søndag alle dage kl. 19 plus torsdag 3. oktober klokken 14.

Filmen er historien om en af de mest spektakulære kidnapningssager i nyere tid.

- Hovedpersonen er den unge, danske freelancefotograf Daniel Rye, der sad 398 dage som gidsel hos terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien sammen med flere andre udlændinge, bl.a. den amerikanske journalist James Foley. I filmen følger vi Daniels kamp for overlevelse i fangenskab, hans venskab med James, og hvordan hans familie hjemme i Danmark håndterer frygten for, at deres søn aldrig kommer hjem. Midt i krisen står den danske gidselforhandler Arthur, der får en afgørende rolle i befrielsen af Daniel, skriver BAS om filmens handling.

Filmen er baseret på Puk Damsgårds bestseller af samme navn. Den er instrueret af Niels Arden Oplev og co-instrueret af Anders W. Berthelsen og har Esben Smed i hovedrollen som den unge freelancefotograf Daniel Rye. I de øvrige bærende roller ses bl.a. Sofie Torp, Anders W. Berthelsen, Jens Jørn Spottag, Christine Gjellerup Koch og Andrea Gadeberg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...