VAND: Efter fire måneder uden aktivitet er svømmehallen klar igen i en forbedret udgave

Efter fire måneder uden aktivitet er Brønderslev Svømmehal atter åben. 15. juli blev dørene lukket op for de mange badeglade gæster. Disse har samtidig kunnet glæde sig over, at svømmehallen under corona-pausen har fået ny bund. Ligeledes er hallens ventilationssystem skiftet ud til et topmoderne et af slagsen.

- Det har været en lang pause, siger bademester Michael Jensen.

- Men noget godt er der kommet ud af det. Under lukningen er hallen blevet renoveret. Det er blevet rigtig fint, og gæsterne har taget godt imod det, tilføjer Michael Jensen.

Han fortæller, at den gamle bund efterhånden var godt slidt, og at den nye folie giver hallen et helt nyt udtryk.

- Vandet virker meget klarere. Det har altid været rent, men nu ser det bare endnu bedre ud, konstaterer bademesteren.

Han roser også gæsterne for have taget godt imod de nye baderegler.

- Der er en hel del restriktioner, som både vi og gæsterne skal forholde os til. Men det sker helt uden problemer. Folk viser stor forståelse for, at der skal holdes ekstra afstand, og at kravene til renlighed er øget. Så det er særdeles positivt, fastslår Michael Jensen.

Han hæfter sig også ved, at hallen tiltrækker gæster fra både nær og fjern.

- Vi er en af de få svømmehaller med et 50 meter bassin. Det er godt at træne i for konkurrencesvømmere. Desuden ligger vi tæt på kystbyerne Blokhus og Løkken, så på regnvejrsdage tiltrækker vi derfor også ganske mange turister.

Brønderslev Svømmehal er bygget i 1986. Bassinet er baseret på det oprindelige friluftsbad, der blev etableret helt tilbage i 1936.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...