Kom i Form i Brønderslev åbnede op efter tre måneders nedlukning

BRØNDERSLEV: Efter tre måneders nedlukning er der atter adgang til håndvægte, løbebånd og træningsmaskiner hos motionscentret Kom i Form i Brønderslev. Indehaver Bjørn Kristensen har slået dørene op for medlemmerne, der siden corona-pausen blev indledt 11. marts har måttet ty til enten selvtræning eller slendrian på sofaen.

- Så jeg er en glad mand, siger Bjørn Kristensen.

- Og det er kunderne også, tilføjer han med henvisning til, at mange har ytret deres savn til den vanlige motion i centret.

- Det har været nogle lange tre måneder. Heldigvis har jeg trofaste kunder, hvoraf mange har opretholdt deres kontingent. Det har bidraget til, at vi er kommet gennem krisen med skindet på næsen, fastslår indehaveren.

Han har drevet Kom i Form i 15 år. Det har altid været et bijob som et supplement til tilværelsen som Falck-redder.

- Jeg har døgnvagter, og dermed også en del fritid. Det gør det muligt at lægge de timer i centret, der skal til. Og så gør jeg det selvfølgelig, fordi jeg synes det er sjovt, konstaterer Bjørn Kristensen.

Det 300 kvadratmeter store motionscenter rummer alverdens træningsmaskiner, vægte, løbebånd, motionscykler og meget andet. Alt er i høj kvalitet og indkøbt med henblik på holdbarhed og bedst mulige effekt for brugeren.

- De fleste af dem, der kommer her i centret, er voksne motionister. De vil have kvalitet og mulighed for at træne på deres egne vilkår og uden al for megen ventetid ved de enkelte maskiner, lyder det fra Bjørn Kristensen, som gerne udarbejder personlige træningsprogrammer.

Udover styrketræning tilbyder Kom i Form blandt andet også indoor-cykling, yoga og holdtræning. Foreløbig er der selvsagt en maksimumgrænse på 50 brugere ad gangen. Og så længe det er påkrævet, er cirka hver anden maskine taget ud af brug, ligesom der er lavet ensrettede bevægelsesretninger i centret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...